HomeBestelformulier wissenZoekenContactAV


Levering:

Alle produkten die op de site staan vermeld zijn hand gemaakt.

Hierdoor is het mogelijk om bij alle produkten wijzigingen aan te brengen. Geheel naar uw eigen smaak en maat. Ons atelier zit gevestigd in Rijswijk (ZH). Hier bent u dan ook van harte welkom om alle details door te spreken, te passen of ontwerpen te maken.

De kleding die op deze website staat kunt u op maat laten maken, geheel naar eigen wens. Hiervoor is telefonisch contact gewenst. Stuurt u ons een mailtje dan zullen wij u zo spoedig mogelijk terug bellen om de bestelling in orde te brengen.

 

Levering:

Op het moment dat wij je bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Bestellingen die telefonisch worden gedaan of geplaatst worden via internet krijgen dezelfde behandeling als bestellingen die via de post gedaan worden. Na ontvangst van de bestelling volgt altijd telefonisch kontakt door een van de medewerkers uit het atelier. Tijdens dit gesprek worden maten, levertijden en speciale wensen uit voerig besproken. Alle artikelen worden met de hand gemaakt , dus alle wensen zijn mogelijk.

Zending:

Om je bestelling veilig bij je thuis te laten bezorgen, bieden wij je pakje op jouw naam aan bij de TPG Post. Ben je niet thuis, laat de postbode een bericht achter dat hij/zij nogmaals het pakketje zal aanbieden.

Ben je vervolgens nog niet aanwezig, krijg je nogmaals een bericht en kan je zelf je pakketje afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. De betaling geschiedt danwel aan de postbode of danwel aan het postkantoor.

Verpakking:

Je pakje wordt zonder herkenbare afzender thuisbezorgd. Discreet verpakt in neutraal karton zonder opdruk. Er is een afzender te zien namelijk Ro & Ro Webservice (nergens wordt de naam "Kinky Kleding" vermeld.)

Bijdrage verzendkosten:

De verzend(rembours)kosten van 13,00 worden bij het totaalbedrag van je bestelling opgeteld. Eventuele nalevering worden natuurlijk kosteloos naar je toegezonden.

Wil je iemand verrassen:

Vul het afleveradres in van de persoon die je wilt verrassen met een pakketje.

Degene die het cadeau wil geven moet dan van tevoren het bedrag overmaken en

wij zorgen ervoor dat degene voor wie het cadeautje is bestemd het rechtstreeks toegezonden krijgt. Dit is alleen mogelijk bij: bestellingen in Nederland


Koopovereenkomst:

Wanneer je een bestelling telefonisch, schriftelijk, per fax of via internet aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden.

Wij behouden ons het recht voor, bestellingen al dan niet met opgave van redenen niet uit te voeren, of daaraan voorwaarden te verbinden, zoals het eisen van een vooruitbetaling.

Retourneren:

De kleding is niet te ruilen uit hygiënische oogpunt. Uiteraard geld hier als uitzondering op als er een mankement is of het artikel is defect, dan mag deze na telefonisch overleg retourgezonde worden. Dit moet binnen 7 dagen na ontvangst telefonisch gemeld worden. U ontvangt dan een retourcode die u op het pakket dient te vermelden.

We zullen dan proberen het probleem/defect zo spoedig mogelijk op te lossen.

Algemeen:

Door bij ons te bestellen geef je te kennen, dat je met onze levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Sexy Uniformen heeft het recht haar levering- en betalingsvoorwaarden ten alle tijden te wijzigen.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met Kinkykleding:

E-mail: info@kinkykleding.nl

Tel: 070-3040198Vorige
 

Hosted by Ro & Ro Webservice
Copyright (c) 2004 Ro & Ro Webservice. Alle rechten voorbehouden.
Kinky Kleding - Postbus 95945 - 2509 CX Den Haag - 070-3040198 -
- Bij technische vragen over ons online aanbod, kunt u zich wenden tot info@kinkykleding.nl

Laatst bijgewerkt op